Opskrifter sagde egentlig, at det var til 4 personer, men der blev altså 12 kager. Man kan selv bestemme om, der skal cognac i.
Tilberedning:
Smelt smørret i en gryde. Tag gryden fra varmen. Bræk chokoladen i mindre stykker og kom i smørret. Lad stå og smelte. Kom æg og sukker i en skål, og pisk sammen til skum. Pisk smør og chokolade i. Rør nu melet i og til sidst cognac. Stil i køleskab 3-4 timer eller natten over.Sæt ovnen på 200 grader. Smør 10 små ildfaste forme med smør, og drys med lidt hvedemel. Kom dejen heri og bag kagerne i 10 evt. 12 minutter. Lav evt. en stikprøve på en af kagerne. Centrum skal være flydende, men en god centimeter af dejen rundt om skal være bagt færdig. Tag ud og vend ud på tallerkener. Server straks.
Ingredienser
175 g smør | |
175 g Irmas mørk chokolade 70% | |
6 pasteuriserede æg | |
2 dl sukker | |
1 dl hvedemel | |
2 spsk cognac |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar